Gud og mennesket

Tro og vidnesbyrd

Minibogen ”Guds gave til dig” er skrevet og designet således, at det moderne menneske får lyst til at læse det enkle budskab om, hvorledes man modtager Guds gave, Jesus og det evige liv. Den er lavet i et format, så man let kan have et par stykker i en lomme eller taske. Tidligere kirkeminister og sognepræst Tove Fergo var en varm fortaler for minibogen. 

”Guds gave til dig” er trykt i 50.000 eksemplarer og kan læses her på seks sprog og købes på dansk, norsk, svensk, finsk og spansk

”Bibelen, Guds gave til dig” er en flot pocketbibel på 14,7 x 9,7 cm – bogen om Jesus – hele Det Ny Testamente plus 128 sider med stærke, spændende og interessante beskrivelser om, hvad Jesus har gjort i menneskers liv. Denne bibel udkom på svensk i 2013 som ”Bibeln, Guds gåva till dig”, og er nu trykt i 3. oplag,  hvor Simon Jacobsen er medudgiver. 

På dansk findes tre tilsvarende pocketbibler fra samme forlag – Street Bible, Metal Bible og Biker Bible.

De fleste elsker at rejse og véd, at de skal have et boardingpas for at komme om bord på et fly. Derfor er det let at komme i kontakt med ikke-kristne, på gaden eller hvor man færdes, ved at tilbyde et gratis boardingpas til himlen. Derved får man mulighed for at fortælle dem om vejen til himmelen – livets vigtigste rejse.

I 2005 havde Simon Jacobsen planer om at udgive en bog med titlen ”Vil du også med til himlen.” Bogens indhold blev skrevet, men aldrig udgivet. Nu er de stærke vidnesbyrd om en række personer støvet af og lagt ind på denne site. Det drejes sig om personer, som har haft et usædvanligt møde med Gud, blandt andet Dronning Margrethe, der sagde i et interview: ”Gud blev en virkelighed for mig.”

Troshjælpen er en folder med daglige bekendelser, der bekræfter din position i Kristus, hvem du er, og hvad du har i Ham. Simon Jacobsen kan varmt anbefale denne tros-folder, som han selv har brugt i over 25-35 år, for at opbygge sin tro.